Singel 40

Feestlocatie

Feestje?  
Op onze locatie in Odijk hebben we 2 mooie feestlocaties. Een grote, lichte ruimte die erg geschikt is voor het geven van een workshop of een (kinder)feest. Daarnaast beschikken we over een wat kleinere ruimte die ideaal is voor besloten feestjes met plaats voor 50 personen. Ook ontvangen we vaak families die hun verjaardagsfeestje bij ons vieren. Je kunt de ruimtes huren van maandag t/m zondag.
 
Voorzieningen zaal voor
De ruimte beschikt over 16 tafels en 52 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er zijn 3 toiletten (invalide, dames- en herentoilet), een eigen bar.
 
Vanzelfsprekend is de ruimte zelf in te richten en te versieren. Deze versiering dient wel zelf te worden aangebracht en worden verwijderd. 
Prijs voor grote zaal is 200 euro per dagdeel (tussen 12 tot 18 uur of tussen 18 tot 00 uur). Consumpties verplicht (geen eigen eten en drinken). 
Het is mogelijk drank af te nemen op twee manieren:
– op nacalculatie
– vaste bedrag per persoon (vanaf prijs € 7,- per persoon per uur)
  
Voorzieningen zaal achter

In onze kleine ruimte kunnen maximaal ca 40-50 personen en biedt een eigen bar, zitruimte en mogelijkheden voor een DJ-booth of podium voor zanger. 

Prijs voor kleine zaal is 150 euro per dagdeel (tussen 12 tot 18 uur of tussen 18 tot 00 uur). Consumpties verplicht (geen eigen eten en drinken). 
Het is mogelijk drank af te nemen op twee manieren:
– op nacalculatie
– vaste bedrag per persoon (vanaf prijs € 7,- per persoon per uur)

Betalen geschiedt uiterlijk een week vooraf d.m.v. een betaalverzoek welke wij u uiterlijk een week van tevoren toesturen.