Singel 40

Feestlocatie

Feestje?  
Op onze locatie in Odijk hebben we 2 mooie feestlocaties. Een grote, lichte ruimte die erg geschikt is voor het geven van een workshop of een (kinder)feest. Daarnaast beschikken we over een wat kleinere ruimte die ideaal is voor besloten feestjes met plaats voor 50 personen. Ook ontvangen we vaak families die hun verjaardagsfeestje bij ons vieren. Je kunt de ruimtes huren van maandag t/m zondag.
 
Voorzieningen zaal voor
De ruimte beschikt over 16 tafels en 52 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er zijn 3 toiletten (invalide, dames- en herentoilet), een eigen bar.
 
Vanzelfsprekend is de ruimte zelf in te richten en te versieren. Deze versiering dient wel zelf te worden aangebracht en worden verwijderd. 
Prijs voor grote zaal is 200 euro per dagdeel (tussen 12 tot 18 uur of tussen 18 tot 00 uur). Consumpties verplicht (geen eigen eten en drinken). 
Het is mogelijk drank af te nemen op twee manieren:
– op nacalculatie
– vaste bedrag per persoon (vanaf prijs € 7,- per persoon per uur)
  
Voorzieningen zaal achter

In onze kleine ruimte kunnen maximaal ca 40-50 personen en biedt een eigen bar, zitruimte en mogelijkheden voor een DJ-booth of podium voor zanger. 

Prijs voor kleine zaal is 150 euro per dagdeel (tussen 12 tot 18 uur of tussen 18 tot 00 uur). Consumpties verplicht (geen eigen eten en drinken). 
Het is mogelijk drank af te nemen op twee manieren:
– op nacalculatie
– vaste bedrag per persoon (vanaf prijs € 7,- per persoon per uur)

Betalen geschiedt uiterlijk een week vooraf d.m.v. een betaalverzoek welke wij u uiterlijk een week van tevoren toesturen

Kinderfeestje?

Bij elk kinderfeestje kanovaren dient minimaal één (liefst twee) begeleider(s) te zijn. Begeleiders gaan mee in de kano en betalen dezelfde prijs. De prijs is gebaseerd op 3 kinderen per kano en per kano krijg je 2 peddels mee.

Kano feestje – € 12.- per persoon

Ontvangst met ranja – € 1,- per persoon

Chips en drinken – € 1,50 per persoon

Kinderen zonder geldig zwemdiploma zijn verplicht om een zwemvest te dragen. Deze zijn gratis te verkrijgen en ook een kluisje is beschikbaar voor je waardevolle spullen.

De start- en vertreklocatie is bij Singel 40. Singel 40a in Odijk.

Een waterkinderfeestje? Dan is ons kano kinderfeestje is voor jou!

Wat is nu leuker dan een spetterend, avontuurlijk en leuk kinderfeestje kanovaren voor kinderen vanaf 8 jaar. Het kano verjaardagsfeestje is een uniek kano kinderfeestje voor echte waterratten. Spetteren en spatteren in een open Canadese kano op de Kromme Rijn. Het startpunt is bij Singel 40, aan de Singel 40a in Odijk. Dit is tevens jouw start- en eindount. Na een duidelijke instructie over veiligheid, peddeltechniek en milieu zijn de kinderen klaargestoomd voor het wateravontuur. Al peddelend varen jullie door de mooie natuur.

 

 

Bingo

Singel 40 organiseert regelmatig een bingo avond voor iedereen die eens een gezellig avondje uit wil. De prijzen zijn elke maand weer van hoge kwaliteit. Er zijn 5 bingorondes met in elke ronde drie prijzen. Daarnaast is er elke avond nog een extra superronde met een speciale hoofdprijs.

De avonden worden georganiseerd in de grote zaal van Singel 40. De zaal is open vanaf 19:30 uur en de bingo begint om 20:00 uur. Iedereen is welkom. Kosten: voor een enkele bingokaart (5 rondes) € 10,00 en de superronde kost € 5,-.