Singel 40

Feestlocatie

Feestje?  
Op onze locatie in Odijk hebben we 2 mooie feestlocaties. Een grote, lichte ruimte die erg geschikt is voor het geven van een workshop of een (kinder-)feest. Daarnaast beschikken we over een wat kleinere ruimte die ideaal is voor besloten feestjes met plaats voor 50 personen. Ook ontvangen we vaak families die hun verjaardagsfeestje bij ons vieren. Je kunt de ruimtes huren van maandag t/m zondag.
 
Voorzieningen zaal voor
De ruimte beschikt over 16 tafels en 52 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er zijn 3 toiletten (invalide, dames- en herentoilet), een eigen bar.
 
Vanzelfsprekend is de ruimte zelf in te richten en te versieren. Deze versiering dient wel zelf te worden aangebracht en worden verwijderd. 
Prijs voor grote zaal is € 250 per dagdeel (tussen 12 tot 18 uur of tussen 18 tot 00 uur). Consumpties verplicht (geen eigen eten en drinken). 
Het is mogelijk drank af te nemen op twee manieren:
– op nacalculatie
– vaste bedrag per persoon (vanaf prijs € 9,00 per persoon per uur =  Heineken, fris, wijn, koffie/thee).
  
 
Voorzieningen zaal achter

In onze kleine ruimte kunnen maximaal ca 40-50 personen en biedt een eigen bar, zitruimte en mogelijkheden voor een DJ-booth of podium voor zanger. 

Prijs voor kleine zaal is € 200 per dagdeel (tussen 12 tot 18 uur of tussen 18 tot 00 uur). Consumpties verplicht (geen eigen eten en drinken). 
Het is mogelijk drank af te nemen op twee manieren:
– op nacalculatie
– vaste bedrag per persoon (vanaf prijs € 9,00 per persoon per uur =  Heineken, fris, wijn, koffie/thee)

Lunch

Natuurlijk kunnen wij ook een heerlijke gevarieerde lunch verzorgen. Een lunch bestaat uit: verse broodjes, soep van de dag, melk, verse jus, koffie en thee en fruit € 17,50 per persoon.

Daarnaast bereiden wij ook vegetarische happen. 

Prijslijst

BBQ vanaf € 27,50,- p.p ( 4 soorten vlees, friet, stokbrood, smeersels en sausjes)

(meerprijs als wij de BBQ bedienen is € 100,- )

Buffet vanaf € 27,50, p.p (op aanvraag)

Luxe bittergarnituur per 8 stuks € 8,00

Petit fours vanaf € 2,00 per stuk 

Borrelplank € 25,- per plank

Nootjes € 2,50,- per bakje

Frietzak € 3,00 per persoon